contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada De Carne Tocata Cu Omleta Aromata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Bucatarul curajos si sarat a lui septembrie ,a fost propus si gazduit de Lili .Reteta ce trebuie s-o realizam este Carne de porc tocata cu rulada de omleta.Cum tocmai am primit cadou niste dragalase forme de chec, mititele, am zis ca asta e prilejul sa le incerc.Ia sa vedeti ce a iesit :
INGREDIENTE:
-un kg de carne tocata amestec
-o ceapa tocata marunt
-2 catei de usturoi
-2 oua
-3 linguri de pesmet
-o lingura de coriandru macinat
-o lingurita de praf de mustar
-o lingura de sos de soia
-sare,piper dupa gust
ptr.omleta:
-4 oua
-50 ml lapte
-un ardei rosu taiat cuburi
-2 linguri de patrunjel tocat
-2 cepe verzi tocate
-sare,piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
1.Se amesteca carnea de porc cu toate ingredientele,mai putin cele pentru omleta ,se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora.

2.Intretimp, facem o omleta din ingredientele mentionate si o rulam


3, Asezam jumatate din carne in tava de chec unsa cu ulei, pozitionam pe mijloc omleta rulata si acoperim cu restul de carne.
4.Cocem in cuptorul preincalzit la 200 *C , pana ce e frumos rumenita si carnea patrunsa ( facem proba scobitorii,ca la chec)
5.Mancam cu pofta alaturi de garnitura dorita, mazare sotata in unt cu marar,in cazul meu.
Pofta buna!