Rulada De Biscuiti
Sursa Rulada de biscuiti
articol scris de antzuka_tzuka blog antzukastuff.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Asa de mult imi place rulada asta, am crescut cu ea si am avut surpriza acum cand am venit acasa mama a facut rulada asta, asa ca scriu retete aici
Ingrediente
4 rulade
aprox 800 ml apa
5-6 linguri zahar
800 g biscuiti simpli
esenta de rom
2 linguri cacao
Crema
1 pachet margarina (250 g)
100-150 g nuca de cocos
zahar pudra(habar n-am cat, gustati, dupa plac in functie de cat de dulce o vreti:D)
zeama si coaja de lamaie
Biscuiti se dau prin robotul de bucatarie.
Din apa+zahar se face un sirop, se adauga peste biscuiti se adauga si esenta de rom, cacao, trebuie sa rezulte un aluat omogen(ca de fursecuri asa), mai puneti apa daca mai este nevoie
Margarina se freaca cu zaharul pudra, sea adauga nuca de cocos zeama si coaja de portocala!
Aluatul se imparte in 4
Pe o folie de aluminiu se intinde aluatul cu grija, cu sucitorul uns putin cu ulei,. se unge cu crema si se ruleaza incet ajutandu-va de folia de aluminiu, se procedeaza la fel si pentru celelalte rulade
se pastreaza la frigider!se tine la firgider min 2 ore inainde te a fi consumata!
Ingrediente
4 rulade
aprox 800 ml apa
5-6 linguri zahar
800 g biscuiti simpli
esenta de rom
2 linguri cacao
Crema
1 pachet margarina (250 g)
100-150 g nuca de cocos
zahar pudra(habar n-am cat, gustati, dupa plac in functie de cat de dulce o vreti:D)
zeama si coaja de lamaie
Biscuiti se dau prin robotul de bucatarie.
Din apa+zahar se face un sirop, se adauga peste biscuiti se adauga si esenta de rom, cacao, trebuie sa rezulte un aluat omogen(ca de fursecuri asa), mai puneti apa daca mai este nevoie
Margarina se freaca cu zaharul pudra, sea adauga nuca de cocos zeama si coaja de portocala!
Aluatul se imparte in 4
Pe o folie de aluminiu se intinde aluatul cu grija, cu sucitorul uns putin cu ulei,. se unge cu crema si se ruleaza incet ajutandu-va de folia de aluminiu, se procedeaza la fel si pentru celelalte rulade
se pastreaza la frigider!se tine la firgider min 2 ore inainde te a fi consumata!