Rulada De Biscuiti Cu Crema De Cocos
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Forfotind prin dulapurile din bucatarie am adunat niste pachetele cu ingrediente,toate incepute,pe care le-am pus cap la cap in desertul urmator .Aveam idee de acesta rulada de pe vremea cand mergeam cu colindul(Buna dimineata) si adunam biscuiti pe care mama Ii transforma in salam de biscuiti sau rulada cu pricina.:)
Ingrediente pentru 2 foi :
500 g biscuiti pettit beurre
400 ml lapte
50 g cacao
2-3 linguri de zahar
Crema:
1 pachet de unt
100 g nuca de cocos razuita
200 g zahar pudra vanilat
Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!
Pofta buna !