Rulada Cu Spanac Si Sunca
articol scris de miremirc blog miremirc.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente :
250 g frunze spanac proaspat
5 oua
100 g faina
80 ml lapte
1 catel usturoi
sare
piper
un praf nucsoara macinata (optional)
4-6 felii sunca
Citeste mai mult ... >>>
Mod de preparare :
Spalam spanacul, apoi il rupem cu mainile in bucati mai mici.
Amestecam galbenusurile cu faina si laptele, apoi adaugam sarea, piperul si praful de nucsoara (cine doreste). Omogenizam bine.
Galbenusurile le incorporam peste albusurile batute spuma .Amestecam cu o lingura, apoi adaugam spanacul .
Rasturnam amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt (26*38 cm) si coacem la foc mediu, timp de 15-20 minute.
Peste rulada scoasa din cuptor, asezam felii de sunca (4 sau 6 , dupa gustul fiecaruia) si rulam pe lungime.
Taiem imediat cu un cutit bine ascutit, fixam cu scobitori feliile si servim. Rulada este buna atat calda cat si rece.
Noi am papat rulada alaturi de paine prajita si salata de rosii. Pofta buna ! :)