contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Spanac, Branza Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:
Pentru blat:

4 galbenuşuri de ou
150 ml smantana
1 plic praf de copt
1 lingurita de sare
5 linguri faina
200 g spanac congelat
4 albusuri

Pentru umplutura:
100 g feta – rasa
125 g crema de branza Philadelphia
150 g telemea sarata – rasa
50 g mozzarella – rasa
200 g ciuperci din conserva -tocate putin
100 g sunca taiata cubulete
1/2 ceapa

PREPARARE:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare.

La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni 25*35cm) si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.

La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.

Pofta buna va doresc!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro