Rulada Cu Mascarpone Ananas Si Papaya
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dragilor, cu atatea treburi pe cap n-am apucat sa mai postez ceva de sarbatori, dar iata ca va aduc acum ceva dulce. Fiindca ne-a placut foarte mult rulada cu goji, am facut o varianta neagra a acesteia care a avut mare succes la public. :P
Pasta decorativa:
- 1 albus
- 40 g faina
- 30 g zahar pudra
- 30 g unt
Blat:
- 4 oua foarte mari (XXL)
- 180 g zahar tos
- 120 g faina
- 40 g cacao
- un praf de sare
- 125 g mascarpone
- 1 lg zahar
- 250 ml smantana pentru frisca
- 40 g ananas si papaya confiate
Cum procedam:
Urmam aceleasi indicatii ca si la Swiss roll cu mascarpone si goji. Cu mentiunea ca acum am folosit o tava cu dimensiunea de 31 x 31 cm.