contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Gem

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


BLAT:
* 4 oua
* 4 linguri zahar
* 4 linguri faina
* 1 lingurita praf de copt
* un strop de vanilie
+un borcan dulceata
Mod de preparare
BLATUL:


ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul!Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza!Se toarna comozitia in tava de la aragaz tapetata cu faina de copt si se lasa la cuptor 10-15 min pana se rumeneste.Se scoate blatul si se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed si tapetata cu zahar si se ruleaza cu grija!Se lasa la racit.Dupa ce s-a racit putin se desface,se intinde dulceata(gemul) si se ruleaza! Se pudreaza cu zahar din belsug



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com