contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Gem De Capsuni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



De mult aspir sa fac rulada. Am mai incercat, dar n-a iesit ce trebuia, se rupea blatul. Vineri am vazut pe blogul lui Bianka aceasta rulada, mi-a placut reteta si am incercat-o. A iesit nemaipomenit. Multumesc mult, Bianka. Deja ma gandesc sa fac si cu castane si ciocolata :-)))). Este simplu, rapid si gustos :-)))).
Iata reteta:
Am batut spuma albusurile a 4 oua, am adaugat 4 linguri de zahar, galbenusurile, 2 linguri de apa si 4 linguri de faina.
Am tapetat o tava ( 30 cm x 40 cm) cu hartie, am intins aluatul si l-am copt 15 minute. Am umezit un prosop de bucatarie, am pus zahar vanilinat pe el si cand a fost gata piscotul, inca cat era fierbinte, am rasturnat blatul pe prosop, am scos hartia de copt si am facut o rulada. Cand s-a racit, am "deschis" rulada de prosop, am uns cu gem de caise si foarte usor am reusit sa refac rulada, de data aceasta cu gem. A avut mare succes la noi in familie !!!!


Articol recomandat de prajiturireka.blogspot.com