Ruladă Cu Dulceată De Căpșune și Ciocolată
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Bine v-am regăsit!
A trecut mai bine de o lună de când nu am mai scris și imi era oarecum dor de voi!
Vă întâmpin cu o ruladă delicioasă!
Ai nevoie de:
Pentru blat:
7 ouă
9 linguri zahăr
40 g amidon
1 lingură cacao
4 linguri făină
1 linguriță praf de copt
Pentru umplut:
Dulceață de căpșune făcută acasă
Pentru glazură:
100 g ciocolată cu lapte
Mod de preparare:
Blatul: Ouăle se separă. Albușurile se bat spumă tare cu zahărul adăugat treptat. Se adaugă gălbenușurile si ingredientele uscate cernute împreună. Compoziția obținută se coace în tava tapetată la foc mediu. Când e gata se ruleză într-un prosop umed presărat cu zahăr și se lasă la răcit.
Când e rece blatul se dezrulează , se întinde dulceața și se rulează înapoi.
Se glazurează cu ciocolată topită și se ornează după preferințe.
Poftă bună!