Rulada Cu Crema De Ciocolata Neagra
articol scris de sabina-madalina.blog blog sabina-madalina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ruladele nu sunt prajiturile mele preferate, mi se par dulciuri din vremuri de mult apuse. In plus rulada de fata mi-a dat multe batai de cap, datorita dungilor, am vrut sa o fac dungata precum o girafa. La cuptor s-a bronzat ceva mai mult si uite asa dungile mult dorite au disparut, asa ca a trebuit sa o curat, insa intre timp s-a si uscat si uite asa am resuscitat-o cu un prosop foarte umed.
Concluzia e ca umplutura face toti banii, iar dungile blatului te amuza intrucat iti amintesc de modelul girafei. Ideea retetei este preluata de la Cristina.
Ingrediente:
Blatul ruladei:
Concluzia e ca umplutura face toti banii, iar dungile blatului te amuza intrucat iti amintesc de modelul girafei. Ideea retetei este preluata de la Cristina.
Ingrediente:
Blatul ruladei:
- 4 oua + 2 albusuri
- 150 grame zahar
- 1 lingura zahar pudra
- 1/2 pastaie vanilie
- 100 grame faina
- 2 linguri cacao
- 1 praf de sare
- 3 galbenusuri
- 200 ml lapte
- 100 grame unt
- 2 linguri faina
- 2 linguri cacao
- 5 linguri zahar
- 150 grame ciocolata neagra (85% cacao)
La multi ani tuturor copiilor de azi, de ieri si de maine :)