Rulada Cu Crema De Branza Si Mure
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Mod de preparare:
Se face un pandispam clasic din 4 oua. Se bati putin albusurile, se adaugi apoi treptat zaharul pudra. Se adauga si galbenusurile unul cate unul. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza incet sa nu se lase compozitia. Se adauga si coaja rasa de lamaie. Intr-o tava de 22x30 cm. se pune hartie de copt si se rastoarma compozitia. Se da la cuptor cca 25-30minute. Cand e gata se rastoarne pe un prosop umed. Se desprinde hartia si se ruleaza cald in prosop.
Cat se raceste se face umplutura de branza. Intr-un bol se mixeaza branza, frisca, zaharul fin si siropul de mure. Eu am avut un sirop gros, ramas de la o dulceata din mure. Merge orice alt fel de concentrat de fructe, sau chiar fructe de padure mixate. In cazul acesta se mai adaugati in plus gelatina. Se da la rece pana se incheaga putin, apoi se intinde pe rulada si se da din nou la rece, acoperind rulada cu o folie de plastic. La servire se pudreaza cu zahar vanilat.