Rulada Cu Crema Cappuccino
articol scris de truedelights blog
INGREDIENTE:
Blat:
4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, esenta de vanilie
Crema:
200 ml frisca lichida, 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino, 1 lingurita gelatina
PREPARARE:
Blat:
Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga
galbenusurile, esenta si faina.
Se toarna compozitia intr-o tava in care
am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute.
Se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza
impreuna cu acesta. Se lasa sa se raceasca.
Crema:
100 ml frisca se pun intr-un vas pe foc si se aduc la temperatura de fierbere. Se da vasul deoparte si se adauga ciocolata maruntita.
Se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga restul de frisca si gelatina topita - separat pe baie de aburi. Se da crema obtinuta la rece pentru cel putin 4 ore, dupa care se scoate si se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul.
Se umple blatul racit cu crema cappuccino si se ruleaza.
Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.