Rulada Cu Ciocolata Si Nuci
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
Pentru blat:
4 oua
3 linguri zahar
3 linguri miere
5 linguri faina
1 lingurita praf de copt
1 praf de sare
Pentru crema:
200 ml frisca
2 linguri cappuccino
1 plic zahar pudra vanilat
Pentru glazura:
100 g ciocolata amaruie
50 ml smantana dulce
Pentru ornat:
nuci prajite
Mod de preparare:
Blatul: Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare zaharul pus pe rand. Cand sunt spuma se pune si mierea se mai bate putin si se adauga faina si praful de copt.
Compozitia se pune intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit.
Dupa ce s-a copt se desprinde de pe hartia de copt , se ruleaza si se lasa la racit.
Crema: Frisca se bate spuma cu zaharul iar la final se adauga cappuccino.
Cu aceasta crema se umple rulada.
Glazura: Ciocolata se topeste cu smantana pe baie de abur si se pune peste rulada.
Pofta buna!