Rulada Cu Cascaval
Sursa Rulada cu cascaval
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod de preparare:
Ceapa ?i usturoiul se taie m?runt.
P?trunjelul se toac?.
Într-un castron se pun carnea tocat?, chiminul, oul întreg, ceapa, p?trunjelul, usturoiul, feliile de pâine înmuiate în ap? ?i stoarse bine. Se condimenteaz? cu sare ?i piper.
Se amestec? pân? se omogenizeaz?.
Se ia o tav? ?i se unge cu unt sau ulei.
Se pune jum?tate din carnea tocat?, peste care,
în mijloc, se a?az? feliile de ca?caval.
Se pune restul de carne tocat? ?i se bag? la cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit,
pân? se coace.
Se las? la r?cit ?i
se serve?te rece, ca aperitiv.