Rulada Cu Cascaval Si Sunca
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
Pentru blat:
- 3 linguri de faina
- 3 linguri de smantana
- 3 oua
Umplutura:
- 50gr.unt
- 150gr.cascaval
- 6 felii sunca
- castravete murat
- jumatate de gogosar murat
Mod de preparare:
Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie asemanatoare celei de chec. O rasturnam in tava tapetata cu hartie de copt si o bagam la cuptor cca. 15-20 minute.
Dupa ce s-a copt o rasturnam cu fata in jos pe un servet uscat, luam hartia de copt si pe urma ungem foaia cu unt , radem cascavalul, punem sunca si bucatile de castravete si gogosar. Apoi o rulam, radem cascaval deasupra si o bagam iar c-am 10 min la cuptor. Se scoate, se lasa la racit si se taie felii.
Pofta buna!!!