Ruladă Cu Carne Tocată
Sursa Ruladă cu carne tocată
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
S-a dovedit a fi foarte buna. Simpla, usor de preparat, gustoasa...
Ingrediente:
aluat foietaj,
carne tocata, cca 500 g (amestec),
1 gogosar,
1 ou, susan,
1-2 cepe,
sare, piper.
Nu am fotografii din timpul prepararii, am pozat doar modul de impaturire al fasiilor laterale de aluat:
Calesc in putin ulei ceapa tocata, amestecand cu grija, pana devine sticloasa; adaug carnea tocata si o calesc impreuna cu ceapa; potrivesc gustul de sare si piper.
Las sa se racoreasca putin.
Tai fasii gogosarul.
Intind foaia de aluat, asez pe mijloc umplutura, feliile de gogosar, iar marginile le tai fasii cat de cat egale pe care le impletesc mai apoi peste carne.
Asez rulada intr-o tava, o pensulez cu ou batut si presar deasupra niste susan.
O dau la cuptor, pana se rumeneste deasupra.
Noua ne-a placut :)