contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ruladă Cu Carne Tocată

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
DSC02731
S-a dovedit a fi foarte buna. Simpla, usor de preparat, gustoasa...
Ingrediente:
aluat foietaj,
carne tocata, cca 500 g (amestec),
1 gogosar,
1 ou, susan,
1-2 cepe,
sare, piper.
DSC02734
Nu am fotografii din timpul prepararii, am pozat doar modul de impaturire al fasiilor laterale de aluat:
DSC02724
Calesc in putin ulei ceapa tocata, amestecand cu grija, pana devine sticloasa; adaug carnea tocata si o calesc impreuna cu ceapa; potrivesc gustul de sare si piper.
Las sa se racoreasca putin.
Tai fasii gogosarul.
Intind foaia de aluat, asez pe mijloc umplutura, feliile de gogosar, iar marginile le tai fasii cat de cat egale pe care le impletesc mai apoi peste carne.
Asez rulada intr-o tava, o pensulez cu ou batut si presar deasupra niste susan.
O dau la cuptor, pana se rumeneste deasupra.
DSC02733
Noua ne-a placut :)
DSC02730