contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ruladă Cu Carne Tocată, Umplută Cu Ouă, Mazăre şi Morcovi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
M-am inspirat de pe reţetă de pe net, dar deocamdată nu mai ştiu exact de unde.
Ingrediente:
prosciuto
umplutură din carne (din 400 g carne tocată, ceapă călită, sare, piper, 2 linguri de orez fiert, 1-2 ouă)
1 morcov mare ras
o ceşcuţă cu boabe de mazăre fiartă sau conservată
4 ouă fierte
caşcaval ras

Pe o folie de copt întindem şunca:
Deasupra punem compoziţia din carne, în strat uniform:
Deasupra se rade morocvul ras:
Presărăm 2 ouă fierte tocate, iar celelalte 2 ouă le punem tăiate jumătăţi:
Punem cascavaul ras; eu am avut feliat, şi am pus bucăţele.


Presărăm şi mazărea:

Rulăm cu atenţie:
Ungem cu ou bătut.

O coacem în cuptorul încins.

O tîiem după ce -s-a răcit, ca să nu sfărâme.

Este aspectuoasă, însă trebuie ceva mai mult condimentată, morocvul fiind dulceag.
Cred ca merge amestecat cu puţin ă pastă de roşii, trebuiu adăugat combru, verdeaţă, ceva mai mult piper şi vegeta naturală.