Rulada Cu Budinca Si Nectarine
articol scris de ala_oancea blog ala-cooking.blogspot.com
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu trei linguri de zahar. Galbenusurile se mizeaza cu 2 linguri de zahar, uleiul si laptele si se adauga la albusuri. Se amesteca usor apoi se adauga faina, pesmetul si praful de copt. Am pus pesmet pentru ca n-am mai avut faina in casa :) Merge si doar cu faina, desi puteti sa incercati si cu pesmet ca a iesit bun.
Se toarna compozitia in tava. Eu am pus hartie de copt umezita sub blat. Se coace aprox 15 minute. Cand e gata se rastoarna pe un prosop si se ruleaza. Se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara budinca. Daca vreti puteti sa adaugati si putina frisca dupa ce se racescte. Eu am lasat-o asa simpla. Se taie nectarinele feliute.
Se desface blatul, se unge cu budinca, se aseaza feliile de nectarine si se ruleaza. Eu am invelit rulata in folie de plastic si am lasat-o o jumatate de ora la congelator. Apoi am scos-o, am ornat-o si am gustat-o :) La cat de simplu de facut este a iesit foarte buna :) Iara o reteta buna de facut seara dupa servici.
Din restul de budinca ramasa, am aranjat un pahar cu straturi de budinca si nectarine ;)
Reteta recomandata de ala-cooking.blogspot.com