contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Ananas

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


sursa:amalia
Ingrediente:
Rulada:
4 oua
100 gr zahar
125 gr faina
4 linguri apa
1 lingura cacao
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat apa si se amesteca pana se dizolva zaharul si rezulta o crema albicioasa. Separat sa bat albusurile spuma. Faina se amesteca cu cacao. Se adauga la compozitia de galbenusuri, albusurile si treptat faina amestecata cu cacao.

Se coace 15-20 min la foc potrivit.Se rastoarna pe un prosop(sau hartie de copt) presarat cu zahar pudra. Se rasuceste si se lasa, pana se pregateste umplutura.

Crema:
budinca din 250 ml lapte
10 gr gelatina
250 ml frisca
1 compot de ananas
Mod de preparare:se face budinca din 250-300 ml lapte.Gelatina se pune la inmuiat,iar apoi se dizolva putin la bain marie sau in cuptorul cu microunde(aveti grija sa nu fiarba).Gelatina dizolvata se adauga peste budinca,iar cand se raceste se amesteca cu frisca batuta si fructele.Se desface rulada si se pune crema intr-un strat potrivit(nu ca mine ca am pus de nu mai putea sa respire :))Puteti sa mai adaugati si fructe taiate bucatele.
Se ruleaza cu grija si se lasa aprox 2 h la frigider.mi-a mai ramas putina crema si am pus pe deasupra si am mai topit niste ciocolata.


Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com