Rulada Aperitiv Cu Cascaval
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
De cand mi-am dorit sa o incerc :). Ideea e preluata de la Maya , am refacut-o in varianta "mini" ca proba pentru sarbatori.
Ingrediente:
- 150g cascaval de buna calitate
- 1 ou fiert
- 50g unt
- 50g sunca
- 3-4 masline
- 1 feliuta gogosar murat
Oul il dam pe razatoare, sunca o taiem cubulete, la fel si maslinele si gogosarul. Separat frecam putin untul sa se desfaca si adaugam apoi oul, sunca, maslinele si gogosarul.
Punem apa la fiert intr-o oala si cand apa da in clocot , "aruncam" felia de cascaval in apa si o lasam 1 minut 2 pana se inmoaie. O scoatem , pe masa de lucru intindem o folie de plastic, peste ea punem cascavalul si il intindem cu un sucitor ca o foaie subtire.
Adaugam umplutura si rulam strans.
Punem rulada intr-o folie de aluminiu si o lasam la frigider cateva ore.
Taiem cu un cutit bine ascutit .Puteti sa incercati si alte umpluturi doar sa puneti neaparat si unt .
Pozele nu sunt foarte reusite dar va asigur ca este foarte buna si aspectuoasa.