contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Roşii Umplute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente- pentru 6 roşii am folosit:

- c eapă verde, câteva fire

-o  bucată mică de praz

-şunca presată

- 4 ciuperci mari

- caşcaval – 6 feliuţe şi puţin ras

- un ardei roşu

- patrunjel

- sare şi piper

Prima dată trebuie golite/scobite roşiile şi lăsate să se scurgă -se taie un căpăcel cu cuţitul (care se păstrează ) şi cu o linguriţă se scote tot conţinutul.

Apoi, umplutura: ceapa  şi prazul tăiate mărunt se pun la călit şi după ce se înmoaie puţin se adaugă ardeiul, şunca cubuleţe, iar mai apoi ciupercile.

Iar după ce s-au gătit toate şi a scăzut toată zeama lăsată de ciuperci am pus pătrunjelul tocat şi puţin caşcaval ras care să mai lege puţin compoziţia.

Şi cu toată nebunia asta am umplut roşiile, le-am acoperit cu căpăcelele lor şi le-am dat cam 25-30 de minute la cuptor.

Sub căpăcel le-am pus cate o felie de caşcaval după ce le-am scos din cuptor.

Şi cam asta a fost tot. Sunt foarte bune, se combină bine umplutura cu gustul roşiilor puţin coapte.

Noi le-am servit cu orez şi cu pui cu garam masala, urmează şi reţeta :)

POFTĂ BUNĂ!


Filed under: Aperitive, Retete cu legume, Retete Rapide