Rosii Umplute Cu Ton
Sursa ROSII UMPLUTE CU TON
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Propunem un aperitiv cu care sa va impresionati oaspetii. Se prepara cat ai bate din palme, cu ingrediente putine.
Ce iti trebuie pentru 2 portii(poza 1)
- 4 rosii
- 4 linguri maioneza (1 galbenus crud, 1 galbenus fiert, ulei, mustar)
- 250 gr ton (conserva)
-50 gr masline
- 2 linguri capere
- sare, piper
Plan de lucru:
-amestecam intr-un bol maslinele taiate marunt, caperele si tonul din conserva (poza 2). Adaugam maioneza, un praf de sare si gata umplutura.
- scobim rosiile si scoatem tot miezul (poza 3). Umplem rosiile cu pasta de ton (poza 4)
- Pofta buna! (poza 5)
Timp de preparare: 10 de minute
Pret: 7 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A1. Aperitive