contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rosii Umplute Cu Carne De Vita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am gasit nenumarate retete cu rosii umplute. Cea care mi-a atras atentia si am vrut sa o incerc a fost cea in care rosiile sunt umplute cu carne de vita. Gasiti mai jos aceasta reteta :)

ROSII UMPLUTE CU CARNE DE VITA (timp de preparare: 45-50 min.)

- 12 rosii;
- 1 ceapa mare;
- 500 gr. carne de manzat/vita tocata;
- 50 gr. paine uscata;
- 1/2 pahar de lapte;
- patrunjel;
- 40 gr. parmezan;

Alege 12 rosii frumoase si spala-le. Taie-le capacul si scobeste-le in interior. Vom folosi pulpa interioara cand vom gati vita, iar capacul va fi folosit cand bagam rosiile la cuptor, asa ca nu trebuie sa le arunci.

Intr-o cratita incinge putin ulei de masline. Adauga ceapa tocata, caleste-o si apoi adauga si carnea de manzat sau vita. Cand aceasta se patrunde adauga si pulpa de rosii. Adauga sare si piper dupa gust si lasa sa se pregateasca aproximativ 5 minute.

Urmeaza sa adaugam painea inmuiata in lapte, parmezanul si patrunjelul tocat. Amesteca totul.

Compozitia este gata, asa ca putem umple rosiile. Dupa aceasta operatiune, pune-le capacul, stropeste-le cu putin ulei si introdu tava la cuptor, la foc potrivit, timp de aproximativ 30 minute. 

TIPS: Eu am cumparat carne de manzat si am tocat-o in casa, deoarece nu am vrut sa contina grasime. Cea gata tocata din magazine are destul de multa grasime.

Pofta buna!


Articol recomandat de fraiche-bistro.blogspot.com