Rigatoni Alla Bettola - Rigatoni In Sos-crema De Vodca
articol scris de inbucatariecutata blog inbucatariecutata.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare: 40 de minute
Ingrediente: pentru 4 - 6 portii
Ingrediente: pentru 4 - 6 portii
- 60 ml ulei masline extra-virgin
- 4 - 6 catei usturiu, tocati marunt
- 1 - 2 ardei iuti , fara seminte, tocati marunt - optional
- 1 - 2 ardei iuti , fara seminte, tocati marunt - optional
- 800 g de rosii, fara pielite, tocate marunt
- 50 ml de vodca
- 125 ml smantana
- 1/4 cana patrunjel tocat marunt
- sare si piper dupa gust
- 450 g de rigatoni, preparate conform instructiunilor dupa pachet
Mod de preparare:
Alegeti un vas care sa poate cuprinde pastele. Puneti uleiul si rumeniti usturoiul si ardeiul iute. Adaugati rosiile si fierbeti fara capac 15 minute.
Alegeti un vas care sa poate cuprinde pastele. Puneti uleiul si rumeniti usturoiul si ardeiul iute. Adaugati rosiile si fierbeti fara capac 15 minute.
Adaugati vodca si smantana si amestecati. Dati deoparte vasul de pe foc si adaugati patrunjelul si pastele. Adaugati sare si piper dupa gust. Amestecati si lasati as se linisteasca 2 minute.Serviti imediat.