Revenind Cu Meniul De La Gil
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Bai, rad, de mi-a iesit toata apa din sinusuri pe ochi, stiu ca ma repet, dar tot caut cate ceva si dau peste altele, deci iertati repetitia, uite, ca daca acum nu am poze o sa scriu si ce apare la link-ul cu meniul de la Gil Flash.
Da fetili, nu radeti ca reiau, dar unii au aparut mai tarziu in ograda mea. Si merita citite traducerile, lesin aici pe degeaba? Sa citeasca si altii. Ca postarea de cartofi cu oua la ceaun unde aparea e destul de veche.
Pun si o poza, sa fie, daca tot ma feresc sa mut toata mataraia asta prin casa sa imi redezvolt atelierul. E duminica, nici Al de sus nu a muncit, eeee. Eu tot facui o droaie pana acum, sa mai si radem.
Deci la link-ul de mai sus apar traduceri in engleza ale meniului, le iau numai pe cele mai tari. Si nu pun cu copy paste pozele dupa meniu, sa nu fie motiv de proces, deci scriu cu manutele mele, asadar spicuiesc (totul e copiat la mana din meniu, traducerile nu imi apartin):
PREPARATE POST = Post Production (bai sa va tineti, care nu ati citit inca traducerile astea, ca is belea)
SALATA VERDE CU LAMAIE = Lettuce Bladed ))) nu, ca nu mai pun michimausi ca am un ranjet pe fata de nu mai iese
SALATA DE CASTRAVETI PROASPETI = Fresh Salad Cucumbers
OMLETA TARANEASCA = Omlet Taraneasca (bine ca e Omlet)
CARNACIORI OLTENESTI CABANOS = Sausages Oltenesti Cabins (vreau si io cabins din alea)
BULETE DE CASCAVAL = Bulete Cheese (buli-mi-as nervul)
FICATEI CA LA BUNICA = Live as the grandparents ( si asta bate filmul)
lesin recitind
FICATEI LA TIGAIE = Liver at Tiga (vorba aluia de a notat pe meniu, wtf is Tiga?)
(creierul macelaresc trecut butcher’s brain in majoritatea meniurilor nici nu il mai mentionez. ups, tocmai l-am mentionat)
FICATEI DE PASARE A LA LYON = Liver bird of the Lyon ))))
SALATA MOZZARELLA CU DRESSING SI FILE DE PORC (nu zic cum suna si in – cica – romaneste) = Mozzarella salad dressing and file with pork =)))
SALATA CU PASTRAV AFUMAT = Trout salad with afumat (gata, lesin)
DAAAAAAAAAAAAAAAR, vorba cui a scris pe meniu, the best so far:
PENE ARABIATA (da, cu un N) = Saudi feathers
Deci daca vrei pene de arab mergi sa mananci la Gil :D:D:D:D:D:D:D:D
Mai sunt cateva dragute
CRAP LA GRATAR = Crap (da, crap) on grill
TIGAIE DE PUI = Tiga chicken
PIEPT DE PUI PICANT = (jur ca asa scrie pe meniu, aveti link) Chicken breast chicken breast picant picant
RASOL DE VITA = Boiled vita
TIGAIE DE VAGA = Pans cow (remarca de pe meniu, dementiala, citez: I knew Pan’s flute, but now I know he’s pet )
MEDALION DE VITA CU SOS PICANT SI CARTOFI NATUR = Beef medalion with sauce potatoes
Si, de acord, in top :D:D:D
CHIFTELUTE PORC = Balls pork
COSTITA CU FASOLE = Coast of bean
COSTITA CU VARZA = Coast of cabbage
mai am, tot de acolo, ca rad si eu, ce, numai voi:
RINICHI DE PORC CU SUNCA SI CIUPERCI = ham and pig kidneys amd mushrooms (si eu as fi comentat idem, habar nu aveam ca sunca are rinichi)
Gata, nu mai scriu ca am obosit, dati pe link, mai sunt multe, multe de citit.
Si reiterez, scuze celor care l-au vazut deja, stiu ca sunt unii care nu au apucat, ca s-a cam aglomerat bloguletul.
rororo