Revelion 2012
Sursa Revelion 2012
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
La multi ani in noul an !
Va doresc si imi doresc, un an mai bun si chiar daca nu e mai bogat, sa fie macar ca cel care tocmai s-a incheiat !
Va doresc multa sanatate, fericire si multe bucurii, alaturi de familiile voastre si de cei dragi !
Va invit sa serviti virtual, o feliuta din tortul de revelion...
Bucate nu au fost prea multe, pentru ca abia am reusit sa le terminam pe cele de la craciun...
Aperitive am facut din pirjolute, mozzareline si masline, apoi am facut niste floricele din aluat frantuzesc...
Felul intii au fost paccheri la cuptor, dar am dat peste un pachet de paste care s-au cam rupt la fiert, asa ca in loc sa stea pastele in picioarele, le-am culcat... deh, era noapte nu... si le era somn...
Iar lintea cu cotechino care se serveste la miezul noptii, cica lintea poarta noroc si aduce bani... bani nu aduce ea prea multi, dar macar e un fel de mincare gustos..., am servit-o in acest an sub forma de arici... ma rog, seamana un pic cu ariciul...
au urmat fructele proaspete si uscate, tot o traditie italiana pentru sfirsitul de an...
Va doresc inca o data, un an minunat !
La multi ani !!!