Retete Culinare - Cascaval In Aluat
articol scris de grasu64 blog retete-de-mancaruri.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente;
- 400 g cascaval
- 3 linguri faina
- 2 oua
- 1/2 ceasca de lapte
- ulei pentru prajit
Preparare:
Se pregateste aluatul: se freaca bine intr-un castron 2 oua cu 3 linguri plinr de faina, cu grija sa nu se faca cocoloase. Se subtiaza cu lapte, astfel incat sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite. Se pune sare dupa gust.
Se taie cascavalul bastonase. Se infierbanta ulei mai mult intr-o tigaie. Se da, bine, cascavalul prin aluat si se prajeste pana prinde o culoare aurie. Se scoate cascavalul pe un servetel de hartie. Se serveste de preferinta cald.
Pofta buna!