Resturi De Sarmale :)
Sursa Resturi de sarmale :)
articol scris de catcooking blog catcooking.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ca de fiecare dată mi-au rămas de la sarmale umplutură şi frunze mici de varză pe care nu le mai putem umple.
Aşa că am zis sa fac ceva cu ele şi asta a ieşit:
Am pus frunzele de varză într-un vas de yena şi le-am pus să stea ca şi nişte coşuleţe în care am pus câte o lingură de umplutură de sarmale.
Am turnat cam 500 ml apă în vas, dar pe lângă frunze aşa încât să nu deranjez umplutura.
Le-am lăsat cam 1 oră in cuptor la foc mic şi gata
Au fost bune, nu se compară cu sarmalele fierte cu afumătură dar a meritat experimentul.
POFTĂ BUNĂ!
Filed under: Bucatarie romaneasca