Restaurant/hotel Cosmopolitan Ruse
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
nu te astepti sa dai de asa ceva in ruse. nu e locul lui acolo, parca n-are ce cauta. arhitectura moderna, atentie la detalii, lumini bine puse, lucru bine facut cu arhitect si designer de interior.
si ca sa fie totul bine mancarea s-a ridicat la nivelul carciumii. meniuri sunt si in romana si in engleza, asta asa ca sa arate ca s-au gandit la toate.
spicuiesc din pranzul prelungit ce s-a intins tarziu, pina spre dupa-amiaza: dovlecei crocanti cu sos de usturoi, ficat de gasca pe mere coapte si zahar caramelizat, pui cu piersici in crusta de cascaval, legume gratinate, iaurt racoritor cu miez de castravete si usturoi, pastrav umplut cu pate de somon si dorada pe gratar.
nu sunt chestii extraordinar de complicate, le gasesti oricand si in bucuresti insa sunt foarte bine facute, au acel ceva care te face sa intrebi oare cum le-au facut asa.
meniul de vinuri e bogat, ai de unde alege si chelnerul poate sa-ti spuna cate ceva despre ele daca nu te pricepi.
mai multe despre hotel gasiti aici: cosmopolitan hotel.
nota 8 din 10
nota de plata medie: 50 lei de persoana(meniu complet + rachiu + vin)
cosmopolitan hotel, ruse, bulgaria
tel: +359 82805050
http://www.cosmopolitanhotelbg.com/