contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Reginette Cu Sunculita Flambata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ideea e ca voiam sa scap de o cutiuta de smantana, aveam si niste sunculita cu usturoi, ce mai, ceva simplu de tot, o balarie cum imi place mie, ceea ce intr-un final s-a si mancat.

Slide1

Ma apuc sa insir ingredientele, cum mananc mai nou iute, am mai pus si ceapa rosie cruda la final, in rest, banal, cum puteti vedea.

Slide2

Ma apuc sa pozez direct pe aragaz, cu gandul sa va spun: se prajeste sunculita cu usturoi, crocant, se fierbe apa pentru paste …

Slide3

… se scoate sunculita la scurs, se amesteca smantana cu pecorino si mult piper … si … ma intorc sa iau aparatul din cui si hartia aia nenorocita a luat foc, imbibata si cu grasime ardea si mirosea de ziceai ca am facut gratarul.

Slide4

Iau hartia, ma arde, o arunc pe masa pe care era aparatul deschis, toate alea palpaiau, sunculita era artistic intinsa pe aragaz, ce mai, ca un adevarat obsedat de poze cu haleala care ma aflu, inainte sa imi dea prin cap sa ud o carpa si sa o arunc pe flacara, tzac, am mai tras o poza.

Slide5

Doar nu era sa ma sperii de niste sunculita cu putin scrum pe ea, asa ca am continuat: am pus pastele peste sosul de smantana, piper si pecorino, am amestecat, am pus in farfurie, sunculita flambata plus ceva cenusa pe deasupra si nitica ceapa rosie.

Slide8

Afara azi teapa mare, astia cica nu mai ninge si o sa fie cu minus 17. Nu e niciun minus si ninge cu soare, adica e un minus, dar ieftin.

Slide7

Cat despre pastele cu cenusa de servetel flambat, da, le-am mancat si au fost bune, a se considera reteta unica si, sper, irepetabila.

Slide6

rororo