contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Raw Vegan – Haiosii Masculi Care Nu Stiu Sa Schimbe Un Cauciuc, Adica Foarte Cruzi Si Nehraniti La Creier

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Fara misto, ma amuza extremistii. Citeam la easy p de o carciuma (imi facu pohte).

Ca sa scap de ele o luai la pas prin cartier, ca AMR doua zile, una medic, una pauza de voie, ce misto. Si cum o luasem io la pas cu fricoasa asta de Casi, zic ia sa ma duc in service, sunt fan service auto, ma inteleg de minune cu mecanicii.

Ajung acolo dupa un razboi intre caini (Casi e fricoasa, dar incoltita, rupe tot, i-a imprastiat pe raii aia mari lejer, una cica: ia un batz sa dai in caini, zic ce, am tampit? sa se descurce intre ei, i-a imprastiat Casandra de numa’)

Altceva voiam sa zic, intru in service, unul cu o masina jmekera, dom’le bate ceva cand merg tare. Nebunul meu de mecanic (si prieten de vreo 20 de ani) zice, ce ziceti doamna secretara, sa vedem de ce bate (are el un stil de a face misto de fraieri).

Zic sefu’, am vaga impresie ca domnul si-a taiat un cauciuc, stanga, pe fata si, ca orice domn care se pricepe, a cumparat un singur cauciuc.

Ala se uita ca la masini mai straine ca a lui, cica cine e asta? Titi (io cu javra in lesa) zice, e secretara mea care iti va face devizul (deja era pe lista de fraieri).

Zic nene, nu se ia un cauciuc, un amortizor, totul e la dublu la din astea, ca pe urma iti bulesti un rulment, iei doi, ma rog, nu dau detalii acuma, ca nu toti stau in service de placere. Nu intelegea ala neam. Si ii zic pretenului mecanic, nu il ierta, pune-i cauciucul nou pe spate, doua la fel rodate pe fata, desi asta putea face si la vulcanizare, dar il taxezi cu cat ar costa macar doua cauciucuri.

Da, dau consultanta in domeniu, m-am amuzat teribil cu fraierul, sa puna UN cauciuc si pe tractiune, cat de gagautza poti ajunge? Si mai injura astia femeile la volan.

Ce poza sa pun, ce poza sa pun? Cu o masina, fireste, din Malta.

Si una cu marea lor, in decembrie.

Stiu ca sunt vechi si le-ati mai vazut, dar pana fac sarmalele nemaivazute, dureaza.

rororo