Ravioli Cu Ciuperci
Sursa RAVIOLI CU CIUPERCI
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pastele fac casă bună cu ciupercile. Şi încă ce bună…
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
- 250 gr de ravioli al funghi
- 300 gr de ciuperci
- 200 gr parmezan
- 200 gr smântână
- sare, piper, chilli
Plan de lucru:
- se pun ciupercile tăiate mărunt la călit (poza 2). După ce îşi lasă zeamă, se condimentează (poza 3). Se mai lasă 10 minute pe foc (poza 4), iar apoi se scurg
- punem ciupercile scurse pe foc şi adăugăm smântâna (poza 5). Mai lăsăm câteva minute (poza 6)
- între timp, fierbem ravioli (poza 7)
- poftă bună! (poza 8 )
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 6 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)