Ravanelli Confit
Sursa Ravanelli confit

articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta am descoperit-o pe artaculinara.com,facuta de Lilly in the kitchen,
iar ea a gasit-o pe blogul solongandthanksforallthefood.com.
Nu stiu pe lînga ce ar merge,cu ce se asorteaza,si nici ce gust au dupa ce au fost
pastrate 3 zile în ulei de masline(asa cum zice reteta originala).
Eu le-am luat drept gustarica/Snack,si le-am rontait asa...goale.
Starleta,ridichea zilei:
- ridichi,taiate în jumatate
- sare de mare
- ulei de masline
- putin zahar brun
- rozmarin,rupt grob
- busuioc,tocat grob
- oregano,tocat
Surorile dumneaei,înghesuite în tava,dar tratate cu respect.
Stropite cu ulei din Liguria,sarate cu briza marii,pudrate cu zahar brun natural,
si parfumate cu verdeturi biologice din productie proprie,culese de mine personal!So! :P
Se coc în cuptorul încalzit la 130-140 °C,timp de...vreo ora si jumatate.
Stropite cu ulei din Liguria,sarate cu briza marii,pudrate cu zahar brun natural,
si parfumate cu verdeturi biologice din productie proprie,culese de mine personal!So! :P
Se coc în cuptorul încalzit la 130-140 °C,timp de...vreo ora si jumatate.
S-aveti pofta!