contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ratatouille Cu Ceva în Plus

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Eh, de data asta voi fi scurtă. Pentru că bine zice Adi Hădean în interviul dat Cristinei Mazilu pentru GoodFood (pfew, am încheiat pomelnicul!)... "mâncarea de ieri poate avea o nouă viaţă azi dacă-ţi pui mintea la contribuţie şi scoţi inventivitatea de la naftalină". Exact asta am făcut şi eu!
Am luat una porţie Ratatouille de ieri, am fiert o mână de orez brun şi am prăjit în tigaia-grill (poveste lungă cu tigaia asta, poate am să v-o spun într-o zi) două bucăţi de piept de pui. La porţionat pieptul de pui e specialist iubitu'-lu'-marţişor, eu mă pricep la altele. Spre exemplu să-l tăvălesc prin boia de ardei înainte să-l pun pe foc. Şi acu', dacă stau bine şi mă gândesc, cred că mergea şi puţin praf de usturoi deshidratat. Aşa, cât să se asorteze cu Ratatouille-ul. În rest, sare şi piper. Ca-n orice reţetă.
Deci, iaca fel nou de mâncare! Ce-a spus iubitu'-lu'-miss-chef-mărţişor? "Bun, tare bun..." Să-l cred? :D