Raspunsul La Intrebare
Sursa Raspunsul la Intrebare
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dar mai intai, care era intrebarea? Pai, cam asta: "Eu mai continui sa scriu pe blogul asta sau nu?"
Mult timp am inclinat spre nu.
Nu din cauza ca acum am trecut in tabara parintilor si n-as mai avea timp din cauza de scutece de schimbat, diversificari si gangureli. Timp am inca, si chiar daca n-as avea, mi-as putea face.
Nu e nici din cauza ca nu mai gatesc. I mean, c'mon, ma cunoasteti deja - doar n-o sa renunt eu la una din cele mai mari bururii ale vietii, nu? Nunu, we love food over here and we love eating!
Era mai curand din cauza ca mi-era frica ca nu mai am ce spune. Frica sa nu incep sa ma repet. Mult timp nici n-am mai deschis blogul. M-ar fi intristat sa-l vad asa parasit.
But still, in azi aveam in plan sa fac placinta cu dovleac (yay - a venit sezonul dovleacului, IN SFARSIT!) asa ca am intrat sa ma uit la reteta. And it was like coming home again. Logo-ul pe care l-am facut singura, singurica, toate pozele bibilite pe indelete, cele peste 4000 de like-uri pe FB. Eu am construit toate astea - and it took a lot of time and a lot of work. Si le-am construit cu drag. Asa ca m-am decis - nu pot sa le las in paragina. Nu pot sa pun punct asa scurt si rece. Aici e casa mea virtuala si ma bucur nespus daca vreti sa-mi fiti si voi musafiri in continuare.
So, on we go!
Mult timp am inclinat spre nu.
Nu din cauza ca acum am trecut in tabara parintilor si n-as mai avea timp din cauza de scutece de schimbat, diversificari si gangureli. Timp am inca, si chiar daca n-as avea, mi-as putea face.
Nu e nici din cauza ca nu mai gatesc. I mean, c'mon, ma cunoasteti deja - doar n-o sa renunt eu la una din cele mai mari bururii ale vietii, nu? Nunu, we love food over here and we love eating!
Era mai curand din cauza ca mi-era frica ca nu mai am ce spune. Frica sa nu incep sa ma repet. Mult timp nici n-am mai deschis blogul. M-ar fi intristat sa-l vad asa parasit.
But still, in azi aveam in plan sa fac placinta cu dovleac (yay - a venit sezonul dovleacului, IN SFARSIT!) asa ca am intrat sa ma uit la reteta. And it was like coming home again. Logo-ul pe care l-am facut singura, singurica, toate pozele bibilite pe indelete, cele peste 4000 de like-uri pe FB. Eu am construit toate astea - and it took a lot of time and a lot of work. Si le-am construit cu drag. Asa ca m-am decis - nu pot sa le las in paragina. Nu pot sa pun punct asa scurt si rece. Aici e casa mea virtuala si ma bucur nespus daca vreti sa-mi fiti si voi musafiri in continuare.
So, on we go!