Rasol De Porc Cu Morcov, Telina Si Mozzarella

articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceasta este o reteta realizata tot de dl. Ferner, bucatarul sef al hotelului Ferner Rosenhof. Este o reteta foarte simpla si gustoasa, iar aranjamentul este cel care te imbie la masa.
INGREDIENTE:
1 bucata rasol porc
1 morcov
1 telina mica
1 pastarnac
cateva boabe de piper
500 ml apa
1/4 lingurita sare
PREPARARE:
Punem carnea la fiert in apa clocotita cu sare. Luam spuma de cate ori este nevoie. Adaugam morcovul, telina, pastarnacul, ceapa, piper, o frunza mica de dafin si continuam fierberea. Cand a fiert carnea o scoatem pe farfurie, punem legumele fierte peste aceasta si apoi mozzarella rasa. Servim cu garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde.
Pofta buna!