Rasol Alb De Manzat Cu Legume La Gratar
articol scris de svladu blog vladubucataru.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De ceva timp tot incerc sa gasesc o bucata din vita care sa fie buna de facut la gratar, fara macerare, sau alte chestii de inmuiere!
Am intrebat la macelarie si mi-au recomandat rasolul alb!
A iesit excelent!
Se condimenteaza carnea cu cimbru si piper (si oicie alt condiment doriti) :
Se aseaza in tigaie alaturi de legume (puteti folosi si gratar, mie imi place mai mult in aceasta tigaie doarece este mai mare si se spala usor) :
Daca tigaia este incinsa, putem lasa carnea cam 5 minute pe fiecare parte!
Pentru a nu se strange si face concava, trebuie taiata pe margini din loc in loc :
Se poate servi cu salata de varza si rosii si bine inteles o bere :
Incercati pe raspunderea mea rasolul alb!
Am intrebat la macelarie si mi-au recomandat rasolul alb!
A iesit excelent!
Se condimenteaza carnea cu cimbru si piper (si oicie alt condiment doriti) :
Se aseaza in tigaie alaturi de legume (puteti folosi si gratar, mie imi place mai mult in aceasta tigaie doarece este mai mare si se spala usor) :
Daca tigaia este incinsa, putem lasa carnea cam 5 minute pe fiecare parte!
Pentru a nu se strange si face concava, trebuie taiata pe margini din loc in loc :
Se poate servi cu salata de varza si rosii si bine inteles o bere :
Incercati pe raspunderea mea rasolul alb!