Raffaello
articol scris de truedelights blog
INGREDIENTE:
- 170 g lapte condensat
- 3 linguri lapte praf
- 30 g unt
- 70 g nuca de cocos
- 30- 35 alune
- nuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)
PREPARARE:
Amestecam laptele condensat cu
untul moale, laptele praf si
nuca de cocos.
Lasam compozitia obtinuta
la frigider pentru 10-15 minute
sa se intareasca putin.
O luam din frigider,ne udam
mainile cu apa rece si incepem sa
modelam mici bile in mijlocul
carora vom pune cate o aluna.
Le tavalim apoi prin nuca de cocos.
Eu am impartit compozitia in doua.
Din prima am facut raffaello albe
iar in a doua am pus o lingura cu
cacao - la insistenta copilului
si au iesit raffaello cu ciocolata…
Pana in momentul servirii
le pastram la frigider.
Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne!
M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine…?
Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta !
Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!