contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Radiatori Cu Pui Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cand ne jucam, ca ne mai jucam si noi, facem cate o reteta pe care o impartim, halim la comun in pauza de masa. Ieri am avut pastele mai putin celebre, radiatori (sau radiatore), care au o forma mai ciudata, au fost concepute in 1960 de un nene inginer chiar dupa modelul unor radiatoare, sunt niste paste care mie imi plac mult, “beau” bine sosurile.

Slide1

Avem nevoie de pui (pulpe fara piele si os), ciuperci (taiate in sferturi, depinde de marime), unt, ulei, vin alb, ardei iute, daca va place. Merg bine cu cimbrisor si busuioc.

Mai intai se trag in ulei bucatile de carne cu ciupercile.

Slide2

Se stinge totul cu vin si se lasa sa fiarba, de sare si piper nu mai pomenesc, stiti si voi atata lucru.

Slide3

Slide4

Se adauga pastele fierte al dente, radiatoarele astea sunt gata cam in noua minute. Se imprietenesc cateva minute, adaugandu-se din apa in care au fiert pastele.

Slide5

Se presara parmezan si gata.

Slide6

Pe cat de simpla, pe atat de buna reteta asta. Iaca si un prim-plan cu pastele. Nu mai am :(

Slide7

O sa spuneti ca e mancare de coco-fifi, sa stiti ca am facut si perfect barbatesti.

Slide8

Fasolea am facut-o pentru acasa, dormind pe mine, bineinteles ca a iesit cea mai misto fasole din lume, boabele au fiert perfect, raportul zeama-boabe, ideal. Si cum eram zombi cand am compus-o, sa dea aghiutza cu coada in namol daca mai retin exact ce, cand, cum si cat. Dar de buna, buna, eu am mancat-o cu carnatz (l-am ars nitel, dar a fost pentru mine). It’s good to be king :D

rororo