contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Racituri De Pui

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:
1 piept de pui, cateva boabe de piper, 1 morcov,  sare,
2-3 catei de usturoi, gelatina, patrunjel verde

PREPARARE:
Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie rondele.  In zeama ramasa se adauga usturoi pisat, sare ,delikat dupa gust si gelatina ,care a fost inmuiata si dizolvata la baie de aburi. Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.



Articol recomandat de truedelights.wordpress.com