Racituri De Porc(piftii)
Sursa Racituri de porc(piftii)
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
- carne de porc(picioruse de porc,ciolan,urechi,etc)
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 capatana usturoi
- 1 cartof
Mod de preparare
Se proportioneaza carnea,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in cateva clocote se arunca apa si se pune alta si se lasa la fiert luand spuma din cand in cand.Cand carnea este aproape fiarta se adauga ceapa intreaga si morcovul tocat marunt si se lasa la fiert pana se fierb legumele si carne se desprinde de pe oase.Strecuram supa(EU NU AM STRECURAT-O) si adaugam usturoiul pisat.Csrnea o desprindem de pe oase(daca vreti) si punem in fiecare castron carne si apoi supa.Se lasa la rece pana se incheaga!
POFTA BUNA!!!
POFTA BUNA!!!