contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Quiche De Sparanghel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:

 

200 grame orez

400 grame sparanghel

200 grame branza crema

100 grame parmezan

100 ml lapte

2 oua

Unt

Sare

 

Preparare:

 

Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si lasati-l sa se raceasca.

Curatati , spalati si taiati capetele tari ale sparanghelului, apoi lasatii intr-un castron cu apa sarata.

Puneti orezul intr-un castron si amestecati-l cu 2 albuse. Adaugati jumatate din parmezan si amestecati.

Luati o tava rotunda de cuptor , puneti in ea o hartie de copt si ungeti cu unt marginile acesteia. Varsati orezul ,  nivelati-l bine si dati-l in cuptorul incins la 220 grade timp de 10 minute.

Intre timp, intr-un alt castron amestecati cele 2 galbenuse cu branza crema. Mixati cu telul adaugand laptele, sarea si restul de parmezan.

Scoateti tava din cuptor si turnati compozita de oua si branza. Adaugati sparaghelul distribuindu-l in sens circular. Dati din nou la cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute. Lasati-l sa se raceasca puneti-l apoi pe o farfurie si taiati-l.

 

Imagini etape preparare