Quiche Cu Sparanghel
Sursa QUICHE CU SPARANGHEL

articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Eu am făcut Quiche cu sparanghel, pentru prepararea căruia am folosit:
- 400 g foitaj franţuzesc
- 200 g sparanghel conservat
- 150 g kaizer
- 150 g piept de pui
- 1 ceapă mică
- 25 g unt
- 200 g porumb boabe din conservă
- 250 ml smântână
- 4 ouă
- 75 g brânză
- sare
- piper
- 2 fire ceapă verde
- 25 g unt pentru uns forma de tartă
Aluatul se aşează într-o formă de tartă unsă cu unt, dar nu se taie exact pe marginile formei, lăsând o uşoară bordură pe dinafară. La copt se va vedea că aluatul se va strânge înspre înăuntru şi vom risca ca umplutura să dea pe dinafară.
Am tăiat pieptul de pui cubuleţe şi l-am pus într-o tigaie împreună cu 1 lingură de ulei.
L-am lăsat 2 minute întorcându-l pe toate părţile, am adăugat kaizerul tăiat fideluţă şi l-am lăsat până ce s-a rumenit şi acesta puţin.

