contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Quiche Cu Branza Si Rosii

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

                   

INGREDIENTE:

Pentru aluat:
250 g faina, 100 g unt ,1 ou, 2 linguri apa, sare

Pentru umplutura:
50 g bacon afumat, 1 ceapa, 2 oua, 100 g branza, patrunjel,
100 ml smantana, 4-5 rosii, sare, piper

PREPARARE:

Din faina ,unt,ou, sare si apa se
framanta un aluat omogen care
se da la rece  30min.

Ceapa se curata si se toaca marunt,
apoi se pune la calit in 2 linguri ulei,
impreuna cu baconul taiat feliute.
Dupa ce s-au rumenit , se opreste
focul si se lasa sa se racoreasca.

Se bat ouale cu sare, piper,se adauga
patrunjelul tocat marunt, smantana
si branza rasa.

Se scoate aluatul din frigider ,se intinde
o foaie rotunda si se aseaza in tava unsa
cu ulei si tapetata cu faina,
imbracand putin si peretii tavii.

Se pun ceapa si baconul in foaia de aluat,
se toarna amestecul de oua, apoi
se pun rosiile taiate in feliute.
Se coace 25-30 minute in cuptorul deja incins.

                         

                             



Articol recomandat de truedelights.wordpress.com