Quesadilla Cu Spanac
Sursa Quesadilla cu spanac
articol scris de reteteveg.blogspot.c blog reteteveg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 400 g spanac decongelat
- 200 g telemea
- oregano
- cimbru
- o lipie
Mod de preparare:
Se pune spanacul intr-o tigaie cu o lingitura de ulei si se caleste, apoi se adauga branza, condimentele si se amesteca bine. Intre timp se incalzeste lipia (daca nu este facuta pe loc).
Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1088.6 | 58 | 52.6 | 87.2 |
per portie | 544.3 | 29 | 26.3 | 43.6 |
Notite:
Am mancat quesadilla intr-un restaurant mexican in Germania si mi-a placut enorm. Cand am revenit in tara faceam saptamanal. Quesadilla se servea cu orez condimentat, 100 g smantana si un sos de rosii foarte picant.
Valori nutritionale pentru o portie completa:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
per portie | 849.1 | 35.4 | 38.9 | 84.5 |