Pulpe Si Piept De Pui Crocantoase

articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Avem nevoie de:
* 4 pulpe de pui dezosate
* 1/2 piept de pui
* 2 oua
* 40 g pesmet
* 300 g cascaval
* sare si piper
* boia de ardei
Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet,

apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.
Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa