contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe Marinate în Iaurt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
8 pulpe de pui, 1 litru iaurt, 2 linguri muştar, sare, piper măcinat şi boabe, 6 linguri de făină, o linguriţă praf de copt, ulei pentru prăjit.



Mod de preparare:

Se spală pulpele de pui. Se prepară marinata astfel: într-un vas mare, se pun iaurtul, muştarul, sarea, piperul măcinat, o linguriţă de piper boabe 

şi se omogenizează.

 Se pun pulpele şi 

 se amestecă astfel încât să fie acoperite complet de marinată. Se lasă la frigider minim 6 ore. 

 Se scot din marinată şi 

 se trec printr-un amestec format din făină, piper, praful de copt, sare şi 

 se pun la prăjit, în ulei încins, la foc mic, 

 până se rumenesc pe toate părţile. Pulpele trebuie să fie acoperite de ulei în permanenţă. 

 Se scot pe o farfurie cu hârtie absorbantă şi se servesc calde cu garnitură de cartofi prăjiţi.

Poftă bună!