Pulpe Dezosate In Sos De Legume Si Turmeric
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Asadar, intr-o cratita , se pune ardei gras taiat, ceapa verde, rosie taiata marunt, o crenguta de cimbru, o mana de marar, o mana de patrunjel, o crenguta de telina, sare, piper si o lingurita plina de turmeric, cu apa cat sa le acopere.
Cand da primul clocot, se adauga pulpele si se lasa sa fiarba, acoperite, cam 20 de minute.
Apoi, o tigaie antiaderenta se incalzeste si, punem, pe rand , pulpele scoase din sosul cu zarzavat. Ele se vor rumeni frumos, adica vor capata gust de prajit, se intorc si pe cealalta parte si, cu un polonic, se ia din sosul cu zarzavat si se pune peste pulpele din tigaie, pana ce sunt acoperite de sos. Se mai lasa sa clocoteasca 5 minute si se da deoparte, acoperita oala., pentru alte 15 minute.