Pulpe De Pui Umplute Cu Legume
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Gustoase,
aspectoase si sanatoase ! Daca v-am convins ? incercati si voi reteta si sigur
nu veti regreta.
Timp de
preparare: 75’
Ingrediente:
7
bucati pulpe pui dezosate
7
felii cascaval
1
ardei mare kapia
1
fir de praz
2
fire ceapa verde
50g
unt
30ml
ulei de floarea soarelui
Sare
Piper
Boia
dulce de ardei
Scobitori
Mod de
preparare:
Pulpele
spalate si tamponate (de excesul de apa) cu servetele absorbante, le
condimentam cu sare, piper si boia. Pe fiecare bucata de carne, asezam cate o
felie de cascaval.
Spalam
legumele si le taiem rondele. Punem 25g
unt si uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam legumele pe care le calim 5-7
minute, cat sa se inmoaie putin, apoi le luam
de pe foc si le lasam 5’ sa se raceasca.
Repartizam
legumele pe fiecare bucata de cascaval si facem pachetele pe care le prindem cu
scobitori.
Asezam
pachetele intr-un vas de yena, repartizam deasupra restul de unt taiat in
bucatele, punem capacul pe vas si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30
minute, la foc mediu. Scoatem vasul, indepartam capacul(cu grija sa nu ne
ardem) si mai dam la cuptor inca 15’ la foc mare.
Servim alaturi
de garnitura preferata, in cazul meu cartofi natur.
Pofta
buna!