contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui Umplute Cu Legume

articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com

Trash |   2012-03-16 06:48:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Gustoase, aspectoase si sanatoase ! Daca v-am convins ? incercati si voi reteta si sigur nu veti regreta.
Timp de preparare: 75’
Ingrediente:
7 bucati pulpe pui dezosate
7 felii cascaval
1 ardei mare kapia
1 fir de praz
2 fire ceapa verde
50g unt
30ml ulei de floarea soarelui
Sare
Piper
Boia dulce de ardei
Scobitori
Mod de preparare:
Pulpele spalate si tamponate (de excesul de apa) cu servetele absorbante, le condimentam cu sare, piper si boia. Pe fiecare bucata de carne, asezam cate o felie de cascaval.
Spalam legumele si le taiem rondele. Punem  25g unt si uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam legumele pe care le calim 5-7 minute, cat sa se inmoaie putin, apoi le luam  de pe foc si le lasam 5’ sa se raceasca.
Repartizam legumele pe fiecare bucata de cascaval si facem pachetele pe care le prindem cu scobitori.
Asezam pachetele intr-un vas de yena, repartizam deasupra restul de unt taiat in bucatele, punem capacul pe vas si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30 minute, la foc mediu. Scoatem vasul, indepartam capacul(cu grija sa nu ne ardem) si mai dam la cuptor inca 15’ la foc mare.
Servim alaturi de garnitura preferata, in cazul meu cartofi natur.
Pofta buna!