Pulpe De Pui Picante Cu Sos Tao-tao (pasta De Curry)
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O mancare recomandata iubitorilor de “picanterii”.
Ce iti trebuie pentru 6-8 portii (poza 1)
- 8 pulpe de pui
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 5 rosii
- 4-5 catei de usturoi
- 100 ml ulei
-pasta de curry (sos tao-tao)
- sare, piper, pasta de ardei iute
Plan de lucru:
- Curatam si razuim morcovul, taiem ardeiul si le asezam pe fundul unei tavi (poza 2). Adaugam ceapa tocata si usturoiul (poza 3). Punem peste acestea, pulpele pe care le saram (poza4)
- Separat decojim rosiile, le facem suc, apoi amestecam cu 3 lingurite de sos tao tao, si cu o lingurita pasta de ardei iute (poza 5). Sosul obtinut se aduaga peste pulpe (poza6).
- Adaugam 100 ml ulei si 200ml apa (turnam prin lateralul tavii). Bagam la cuptor pentru 30 minute.
- Mancam cu ganitura de boabe de porumb (poza 7)
Timp de preparare: 50 minute
Pret: 4 lei/portie fara garnitura (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A4. Preparate din pui